Slik bestiller du egen guide

Oscarsborg museum har elleve autoriserte guider som formidler festningens historie hele året, både gjennom omvisninger og foredrag.

Send oss en e-post med følgende informasjon for å bestille guidet tur:

• Ønsket dag og dato
  • Ønsket type omvisning
  • Ønsket språk under guidingen, norsk, engelsk eller tysk
  • Antall personer i gruppen
  • Kontaktperson med mobiltelefonnr.
  • Fakturaadresse med eventuell merknad eller kontaktperson

Når vi har mottatt dette fra deg, oppretter vi en bestilling, og sender bekreftelse pr. e-post til deg. Vi fakturerer etterskuddsvis.

Bestillingen sender du hit:

E-post: post@oscarsborgmuseum.no

Se hvilken omvisning som passer for deg!

Under "Beskrivelse av omvisningene" i menyen vår til venstre, får du enda mer detaljert informasjon om de guidede turene med priser. Dermed kan du lett finne ut hvilken omvisning som passer best for deg og de du har med deg.

Prisene gjelder pr. guide og man kan være opptil ca. 30 personer i gruppen.

Foredrag

Du kan bestille foredrag i et koselig rom, som vi kaller Kakebua, eller under middagen, hvis du har bestilt mat til lukket selskap. Foredragene varer 30 - 45 minutter, og er en spisset fremstilling med de viktigste hendelsene i festningens historie, med vekt på 9. april 1940. Et slikt foredrag koster kr 1.500,-.

Hvis du lurer på noe, ringer du oss på telefon: 488 67 500. Velkommen!