Ris og ros fra gjestene

Se hva gjestene våre sier

25. september 2018 - guide Tor Hovland

"Jeg skal bare si at vi hadde et fantastisk flott døgn på Oscarsborg fra lørdag til søndag, og alt klaffet 100%...og jubilanten var svært overrasket, og meget happy med vårt opplegg!! Og spesielt var vi fornøyd med vår guide, som jo var Tor Hovland, og forfatter av bok om Oscarsborg og enormt med erfaring. Tusen takk for at du ordnet det slik for oss, og det ble en veldig interessant og spennende rundtur og fortelling med Tor den dagen:)

Christian Storm"

9. mai 2018 - guide Tor Hovland

"Hei,

Vi har hatt møte i dag og det var enstemmig applaus for omvisningen hos dere den 25. april. Alle var veldig begeistret for Tor Hovlands engasjement og hans guiding. Jeg fikk kommentarer fra deltagere som hadde vært der tidligere, men som syntes at denne gangen var særlig bra. For oss ble det en kjempesuksess.

Dagen hos dere ble en stor opplevelse for oss alle. Tusen takk skal dere ha.

Miljødirektoratets seniorklubb ved Jan Kraft"

21.06.2017 - guide Morten Svinndal

"Hei,

Vi takker for en flott dag på Oscarsborg onsdag 21. juni. Kontakten med museet har vært meget god gjennom hele prosessen.

Vi retter også en stor takk til vår guide, Morten Svinndal, som er en meget dyktig, kunnskapsrik og god formidler av Oscarsborgs historie. Både de lengre historiske linjer og fokuset på 9.april var spennende å høre på og to timer gikk utrolig fort:-)

Seniorforeningen i Norges forskningsråd v/ Anne-Lise Hilmen"

25.05.2017 - guide Ole Veila

"Hei og tusen takk for en flott dag på Oscarsborg. Vi fikk en fantastisk fin omvisning der ikke minst på grunn av  Ole Veila, en kjempegod guide. Igjen tusen takk for en strålende dag.

Norsk MG klubb Buskerud.

Per Brinchmann-Hansen"

11.06.2017 - guide Nils Nesdam

"Hei.

Takker deg for en FLOTT omvisning med guide Nils Nesdam, alle var meget fornøyde! Og bra lunsj også.

Må fortelle deg at skipper Pål tok en "æresrunde" på fjorden på vei tilbake (bare han kan finne på noe slikt!). Jeg kjenner han godt

Artig å være på omvisning igjen, jeg tjenestegjorde på Borgen 57/58, den gang befalsskolen ble flyttet hvor vi var en vaktstyrke på 15 mann (fin tid for meg med forskjellige jobber der borte.

Mvh Einar Berle"

6.05.2017 - guide Tor Hovland

Jeg vil få overbringe en takk fra 5. tropp BSIV 1957

for en flott dag på Oscarsborg lørdag 6. mai.

Jeg vil også få få sende en hilsen til vår guide, Tor Hovland.

Han var en engasjert og meget dyktig omviser og forteller.

En minnerik dag for oss alle.

Knut Elgsaas"

21.04.2017, guider Ole Veila og Steinar Eriksen

«Vi takker for en super dag på Borgen.

Inspirerte guider og læringsvillige elever.

Ha en riktig god helg.

Per, Bakkeløkka Ungdomsskole, Nesodden»

23.08.2017 - guide Øivind Sjuls

"Takk for utmerket service i forbindelse med vår «ekspedisjon». Vi kunne ikke hatt bedre vær både turen opp Ormelia (Håøya, red. anm.) og på Oscarsborg. Vi avsluttet med lunsj på brygga og tok 15.45 ferjen tilbake.

Takk igjen.

Eirik Bertonn

16.09.2017 - guide Steinar Eriksen

"Tack før en fin dag på Oscarsborg 16. september. Vår guide, var fantastisk. Kunde gott vara en timme till.

Fair Winds,

Bengt Malm

Norsk Maritimt Museums Venner"

16.06.2018 - guide Nils Nesdam

«Vi hadde en fantastisk dag på Oscarsborg.

Guiden var av øverste klasse.»

New Shop

17.07.2018 - guide Svein Moen

"Vi hadde en aldeles topp omvisning i går. Veldig inspirerende, hils guiden:)"

Mvh Christian Westli

...

Siden er under oppdatering, det kommer flere tilbakemeldinger fra gjester i tiden fremover.