Derfor bør du ha guide på Oscarsborg

Våre elleve guider har omvisninger hele året.

Du kan bestille omvisning akkurat når det passer for deg. Vi har elleve eminente guider som er klare til å fortelle deg den spennende historien om Oscarsborg.

De fleste har hørt om senkningen av Blücher 9. april 1940, men hvorfor ble festningen anlagt akkurat her, når ble den bygget og hva slags aktivitet har det vært her gjennom tidene?

Svarene får du av guiden, og velger du totimersturen, kommer du også inn i "det aller helligste", som er Torpedobatteriet. Det var her det skjedde.

Slik bestiller du guide

Våre elleve eminente guider har omvisninger hele året. For å bestille guidet tur eller få mer informasjon, sender du en mail til: post@oscarsborgmuseer.no .

Hvis du vil ringe

Kontoret er åpent hver dag fra kl. 08.30 til 14.30. Følg oss på Facebook så får aktuelle oppdateringer om alt som foregår på Oscarsborg: Oscarsborg museer.

Tlf:       488 67 500

E-post:  post@oscarsborgmuseer.no