Sjøforsvaret dag for dag på nett

Fredag 5.desember kunne Sjøforsvaret og Marinemuseet åpne den nye historiske kalenderen "Sjøforsvaret dag for dag". Dette er en historisk database som i kortform tar for seg noen av de viktigste hendelsene i Sjøforsvarets historie, fra 1814 til 2000. Grunnlaget for basen er hendelsene i boka med samme navn.

Du finner den historiske kalenderen / basen på Marinemuseets forside og der med link til søkesiden. Her kan du søke på hendelse enten på dato eller tekst.

På nyåret starter arbeidet med å legge inn i de historiske hendelsene frem til og med utgangen av 2015. Hendelser fra 2015 og fremover er det Marinemuseet som har ansvaret for å skrive inn i basen. Etter hvert vil hendelsene bli oppdatert med bilder og linker til mer om noen av hendelsene som er omtalt andre steder på museets nettsider.

Vi håper den historisk basen blir til både nytte og glede.