Gratis formidlingstilbud for AKS / SFO

Velkommen til formidlingsprogram for aktivitetsskoler/SFO-grupper i juni og august 2019. Opplegget består av omvisning og egenaktivitet for elevene og varer en time.

Det kan maksimalt være 25 elever på hver gruppe. Meld dere på ved å sende e-post til post.fmu@mil.no Begrenset antall plasser.

Beskrivelse:                      Omvisning og egenaktivitet for elevene i en av museets utstillinger.

Varighet:                           En time

Antall:                               Maksimalt 25 elever

Pris:                                  Gratis

Velg dato:                         Tirsdag 25., onsdag 26., torsdag 27. juni

Tirsdag 6., onsdag 7., torsdag 8. august

Tirsdag 13., onsdag 14., torsdag 15. august

Velg klokkeslett:               11.00 – 12.00 eller 12.30 – 13.30

Påmelding:                        E-post til post.fmu@mil.no med følgende informasjon:

Aktivitetsskolens navn

Antall elever (maks 25 per gruppe) og voksne

Klassetrinn

Ønsket dato og klokkeslett. Sett gjerne opp reservedatoer.

Navn, telefonnummer og e-postadresse til kontaktperson

Påmeldinger gjøres fortløpende. Begrenset antall plasser.

Avbestilling må skje senest en uke før besøket.

Aktivitetsskoler er velkommen til å besøke museet på egen hånd uten å være med på formidlingsopplegget.

Vi setter likevel pris på om dere tar kontakt på forhånd og sier i fra når dere planlegger å besøke museet – særlig hvis dere har med en stor gruppe. Museet har aktivitetshefte, tegnekrok og et stort område hvor man kan spise medbragt matpakke.